Citrus Smoked Sablefish

Varmt røget Sablefish Opskrift



Sablefish eller sort torsk er en mild hvid fisk fra området for det nordlige Stillehav. Smagen af ​​røg forbedrer dets fedtindhold og den flassende struktur.

Ingredients

2 Sablefish fileter - skind på

4 spsk honning

Til saltlage:

2 kopper vand

6 spsk kosher salt

6 spsk granuleret sukker

Saft af 1 citron

Saft af 1 lime

Skal og saft af 1 appelsin

Bradley Smoker Flavour Bisquettes – el

Preparation

Bland alle ingredienser til saltlagen.

Lage sablefish i 4 timer.

Skyl og dup tør, og lad derefter tørre yderligere på et køligt, luftigt sted for at danne pellicle (en tynd hud eller film).

Forvarm ryger til 225°F med ellebisketter og ryg i 2 timer.

Efter 1 time pensles sablefish med honning.

Fjern fra ryger og server!

Af Lena Clayton