Bradley Smoky Onion Soup Med Sage, Crispy Coutons & Strong Cheddar
Dette er en britisk overtagelse af fransk løgsuppe og er ideel til at komme hjem til efter en afstivning.
Ingredients
Serverer 4
5 Bradley røgede løg, halveret og skåret i tynde skiver
2 fed Bradley røget hvidløg, pillet og knust
1 tsk brun farin
50 g smør
2 spsk olivenolie
850 ml hønsefond
150 ml hvidvin
salt og friskkværnet sort peber
et par friske salvieblade, strimlet, til slut
et halvt lille brød lidt gammelt brød, revet i stykker
2 spsk olivenolie
100 g stærk cheddar, revet, til servering
Preparation
Røgede løg *Denne opskrift er velegnet til begyndere
Pil 5 store, søde løg - dem vi plejede at kalde 'spanske løg' - og læg dem på en bradleyrist.
Læg et par hvidløgsløg på en anden rist (dette er valgfrit, men du kan lige så godt benytte lejligheden til at ryge dem til dagens og fremtidige brug)
Sæt din Bradley Smoker op med 8-10 Alder (eller smag efter eget valg) bisquettes i stakken og sæt som til koldrøg (men egentlig ingen grund til at bruge kold røg adapter).
Røg dine løg i 2 timer, fjern dem og stil dem til side.
Løgene vil være røgede udenpå og søde indeni.
Metode:
Kom smør, olivenolie og sukker i en stor, tykbundet gryde og smelt ved høj varme. Så snart det syder, tilsæt de snittede løg og rør i.
Kog i 5 minutter, eller indtil løgene er brune (må ikke brænde), rør og vend, mens du gør det.
Skru ned for varmen til det laveste, og lad det stege uforstyrret i yderligere 30 minutter - hvorefter løget er slapt, og bunden af gryden er brun og klistret.
Hæld nu hvidvin og bouillon i, rør rundt og skrab for at inkorporere den klæbrige rest, smag til, bring det i kog og kog forsigtigt i yderligere en time.
Forindstil ovnen til 180°C Mens suppen simrer, smides det revne brød i olivenolie og fordeles på en bageplade.
Bag croutonerne i 15-20 minutter eller indtil de er gyldne. Fjern og sæt til side.
Fordel den rygende varme suppe mellem opvarmede skåle og drys lidt revet frisk salvie over hver.
Server med croutoner og revet cheddar.
Alder
træ
Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.
Shop Now