Dobbelt røget Kartofler Opskrift
Denne dobbelt røgede kartofler opskrift er noget andet på grund af de lækre røgede smagskartofler får fra rygning.
Alt hvad du skal gøre for at forberede denne opskrift er at ryge/koge kartofler i 3 timer med hickory bisquettes. Fyld dem og tilbage til rygeren i yderligere 30 minutter, bare for at smelte osten.
Ingredients
4 rødbrune kartofler
2 spsk olivenolie
1 kop revet Monterey Jack Cheddar (og lidt ekstra til topping)
1-2 spsk jalapeños, fjernet fra frø og skåret i tern
4 oz. Flødeost, blødgjort
3 spsk smør, blødgjort
3-4 grønne løg, skåret i skiver
6 Skiver bacon, stegt og smuldret
¼ Kop kraftig piskefløde
2 tsk hvidløgspulver
Salt peber
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Forvarm ryger til 240°F med Hickory Bisquettes.
Vask og tør kartoflerne.
Gnid kartofler med olivenolie.
Ryg i 3 timer i forvarmet ryger eller indtil de er møre
Skær kartoflerne i halve.
Skrab kartoflernes indre ud fra skindet. Sørg for at efterlade noget af kødet, så de er robuste nok til at holde på fyldet.
Mos kartoflerne med de resterende ingredienser og smag til med salt og peber.
Fyld kartoffelskallerne med fyld og top med lidt ekstra ost.
Læg kartoflerne på en bageplade og vend dem tilbage i rygeren i yderligere 30 minutter.
Opskrift af: Lena Clayton
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now