Fusilli med røget Tomat og fløde Sovs
Alle er enige om, at hjemmelavet tomatsauce er langt bedre end nogen butikskøbt. Men hvis du laver din sauce med røget tomater, vil den bare være perfekt.
Ingredients
4 mellemstore tomater
4 spsk olivenolie
3 spsk smør
1 mellemstor løg, i tern
3 fed hvidløg
1½ kopper tung creme
½ kop parmesanost
¼ kop frisk basilikum, revet i små stykker
Salt og peber efter smag
500 g fusilli pasta, kogt efter anvisning
Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Kirsebær eller Ahorn fungerer fantastisk
Preparation
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (æble, kirsebær eller ahorn fungerer godt til at ryge grøntsager).
Skær tomater i halve og læg dem – med snitsiden opad – på en rygerist. Pensl tomaterne med olivenolie og drys med salt og peber. Sæt stativet i Bradley Smoker og ryg dem i ca. 2 timer.
Tag tomaterne ud af rygeren og afkøl til stuetemperatur. Pil skindet af og kassér det. Hak de røgede tomater groft i stykker.
I en stegepande indstillet til medium varme, smelt smør, og tilsæt løg og hvidløg. Svits løg og hvidløg under omrøring ofte i 5-7 minutter, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt hakkede røgede tomater, fløde, salt og peber. Reducer varmen til en simre og kog i 10 minutter. Fjern fra varmen og rør parmesanost og frisk revet basilikum i.
Vend den kogte fusilli-pasta med saucen og servér toppet med lidt mere parmesanost drysset ovenpå.
Opskrift af: Steve Cylka
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now