Græskar suppe Opskrift
Varm op i efteråret med en trøstende skål med røget græskar suppe, lavet ved hjælp af P10 Bradley ryger og en blanding af opvarmningskrydderier som spidskommen og chipotle chilipulver. Røget græskarmasse, løg og gulerødder simmede i vegetabilsk bouillon og blandes til en jævn struktur - denne opskrift er den perfekte balance mellem røget, sød og krydret.
Ingredients
½ græskar
2 laurbærblade
2 gule løg
3 gulerødder hakket
4 kopper grøntsagsbouillon
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk chipotle chili pulver
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley Smoker non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstillinger:
Bisquette: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF (107.8°C)
Røgtimer: 46 minutter
Timer: 46 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger.
Tilsæt ½ græskar, gulerødder og løg til rygerstativet og røg. Fjern efter 45 minutter.
Skær græskarkødet ud (brug kun frugtkødet) og hak løgene i små stykker.
I en stor gryde tilsættes græskarkødet, hakkede løg, hakkede gulerødder, grøntsagsbouillon, salt, peber, stødt spidskommen, chipotle chilipulver og lad det simre, indtil grøntsagerne er bløde (ca. 30 minutter).
Brug en emulgator til at blende alle grøntsagerne til en glat tekstur.
Valgfrit - Hvis du kan lide dine supper mere af en flydende konsistens, kan du følge dette trin. Brug en si og hæld suppen i sigten for at trække frugtkødet ud.
God fornøjelse!
Opskrift af Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa
Hunter's
Blanding
Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.
Shop Now