Røget Svampehætter
Røgede svampehætter er en let opskrift, og den vil tilføje elegance til ethvert måltid. Røget svampe fyldt med røget pølse, hvad kunne der gå galt?
Ingredients
12 mellemstore svampe, stilke fjernet
2-3 italienske pølser (varierer afhængigt af størrelsen på svampe og pølser)
12 terninger ekstra gammel cheddar (½ tomme terninger)
¼ kop BBQ sauce
Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Kirsebær, Ahorn
Preparation
Pres det rå pølsekød ud af tarmene. Tryk noget pølsekød ind i hver af champignonhattene.
Pres en terning ekstra gammel cheddar ned i pølsekødet i hver champignonhatte.
Pensl med BBQ sauce.
Placer svampehætten på et Bradley Smoker-stativ.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (æble, kirsebær eller ahorn fungerer godt).
Ryg svampehattene i 2-3 timer.
Opskrift af: Steve Cylka
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now