Jalapeño Poppers with Salmon

Jalapeño poppers med Laks



Få festen i gang med disse velsmagende små poppers på ingen tid overhovedet! Du kan forlade frøene eller tage dem ud. Det hele afhænger af, hvordan du kan lide varmen!

Ingredients

1 pakke flødeost (8 oz)

2 spsk finthakket purløg + 1 spsk ekstra til pynt

1/2 kop ekstra gammel hvid cheddarost

1/2 lbs (8 oz eller 1 kop) fint hakket vild sockeye laks - Reserver et par små stykker til toppings

10 Jalapeño, halveret og rengjort (brug handsker til det)

Preparation

Forvarm din Bradley Smoker til 320 F (160 C) og kør nogle Ginger Sesam Pucks til denne. I en skål blandes flødeost, purløg, gammel hvid cheddar og hakket laks sammen. Bland godt!

Skær og udhul jalapeños og læg dem på en foret rist. Fyld jalapeño'erne og placer dem på risten for at sikre, at de ikke rører hinanden.

Kom i rygeren og kør i 40 min. Tjek efter 30 min for at sikre, at de ikke bliver overkogte.

Træk fra rygeren og top med reserveret laks. Lad gå under slagtekyllingen i din ovn i 2-4 min for at farve den, eller tag en fakkel og svits toppen af poppers og farve den røgede laks også!!!

Når det er færdigt, tages det ud af ovnen og toppes med purløg!

Opskrift af: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen

Ingefær
Sesam

Ingefær sesambisquetter til Bradley Smokers

Vores sesam-, ingefær- og mesquite-bisquette tilføjer en stor fed smag, næste gang du tilbereder oksekød, grøntsager, and eller lam.

Shop Now