Spiset Smoke Roasted Cauliflower
Denne Spiced Smoke Roasted Cauliflower er en fantastisk måde at ændre tingene på.
Ingredients
1 hel blomkål
50 g blødgjort usaltet smør
Saft af 1 citron
1 hakket hvidløgsfed
1 tsk stødt kanel
1 tsk malet Sumac
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1. Garam Masala
1 tsk Aleppo Peber - Pul Biber
1/4 tsk stødt kardemomme
Preparation
Metode:
Bland alle ingredienser undtagen blomkålen i en skål og rør det godt sammen. Det skal være 1 ensartet farve ved slutningen, ikke stribet.
Skær de yderste blade af blomkålen.
Bring en stor gryde med godt saltet vand i kog og tilsæt blomkålen.
Når det er kogt tilbage, lad det koge i 7-10 minutter, indtil det er møre til en kniv, men stadig med lidt modstand. Pas på ikke at overkoge, da det falder fra hinanden.
Dræn blomkålen og lad den dampe i 10 minutter.
Tænd for rygeren og indstil temperaturen til 110C en gang op til temperaturen tænd for røgen. Vi brugte bisquetter med smag af kirsebærtræ, men du kan bruge hvilken som helst Bradley Flavour Bisquette, du ønsker.
Pensl rigeligt med krydret smør, og prøv at komme ind mellem buketter i den indre blomkål, hvis du overhovedet kan. Hold cirka 1/4-1/3 tilbage til rining.
Kom blomkålen i rygeren med en drypbakke under og lad den ryge i 1 time og pensl med det resterende krydrede smør halvvejs igennem.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now