Mexicansk røget Gulerod og majs Suppe
Sommersuppe? Absolut! Lysere på taljen til den strandkrop, lettere på sindet for en morder let opskrift! Hvilken vej til stranden?! Følg fyren, der spiser suppen!
Ingredients
2 kg gulerødder - skrællet og skåret i tommelfinger-store stykker
½ rødløg - store runder
½ hvidløg - store runder
3 fed hvidløg
1 majskolbe - afskallet
4 kopper grøntsagsfond
1 spsk gurkemeje
Salt og peber
1 Guajillo peber - stilken fjernet
½ tsk spidskommen pulver
1 Chili m/ Adobo sauce
1 tsk oregano
½ kop vand
Pynt:
Knust tortillachips
Creme fraiche
Gulerodsskiver
Majs
Persille
Hvidt Løg
Avocado
Preparation
Fyld din Bradley Smoker med Chili Spidskommen Bisquettes og forvarm til 270ºF (132.2°C). Tag de første 5 ingredienser og kom dem klar og læg dem på en rist. Når rygeren er opvarmet, skal du placere stativerne i og ryge i 1 til 1½ timer, afhængigt af mængden af røg du vil have på grøntsagerne!
I en gryde tilsættes alt andet undtagen ½ kop vand. Bring det let op. Når grøntsagerne er færdige med at ryge, skal du tage dem fra rygeren og tilføje dem til din gryde med alt det andet. Lad det simre indtil gulerødderne er bløde (ca. 30 min). Fjern fra kogepladen og lad køle af.
Kom det hele i en blender og blend væk. Hvis du vil have en ekstra jævn suppe, så si gennem en finmasket si og blend igen. Du kan tilføje lidt vand, hvis suppen er for tyk til dig. Pynt med hvad du ønsker og server!
Opskrift af: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen
Chili Spidskommen
Blanding
Chili Spidskommen Bisquettes tilføjer en varm røget smag med et lille kick til din mad. Passer godt til oksekød, svinekød, fjerkræ og grøntsager.
Shop Now