Marinated Smoked Olives Recipe

Marineret Røget oliven Opskrift



Fra Habanero ryger

En gruppe af os mødes en gang om året og sammenligner fødevarer, vi har lavet os selv, der kan serveres ud af en køler. Dette er en af ​​de tre retter, som jeg bragte i år (2009), og langt min favorit, og også et stort hit med de andre medlemmer af gruppen.

Ingredients

To 6 oz eller 8 oz dåser modne sorte oliven udstenede - pakket i vand

¼ C balsamicoeddike

1 til 2 spsk cidereddike (tilpas til hvor syrlig du kan lide den)

2 spsk ekstra jomfru olivenolie

½ Stort gult løg - skær rod til stilk og skåret meget tyndt

2 mellemstore fed hvidløg - meget tynde skiver

1 tsk Worcestershire sauce

Knib tørre knuste røde peberflager

Salt og peber efter smag

Opskriften kan nemt fordobles

Preparation

Dræn oliven og fordel dem på et par lag køkkenrulle og lad dem lufttørre i 30 minutter.

Dæk oliven let med olivenolie (meget tynd film). Brug kold røg opsætning og kold røg i 2 timer. Jeg brugte pecan, og det kom godt ud.

Vis på Bradleys Jerky Rack, lige fjernet fra ryger.

Mens oliven er i rygeren; i en lille skål blandes alle ingredienser, undtagen løg og hvidløg.

Når ingredienserne er godt blandet, smages og justeres krydderier.

Tilsæt løg og hvidløg (hvis du føler, du har for meget løg, kan du skære ned på dem); til sidst blendes oliven i.

Hvis oliven ikke er helt nedsænket, tilsæt mere balsamico og olivenolie (2 dele balsamico og 1 del olie), og juster evt. cidereddike.

Læg alle ingredienser i en lufttæt beholder. Jeg fandt ud af, at ziploc fire kop Twist'n Loc fungerer godt til dette - en quart mason krukke vil også fungere.

Sørg for at bruge en ikke-reaktiv beholder, såsom glas, plastik eller rustfrit stål.

Marineringsprocessen:

Lad sidde på et køligt sted i rummet i 24 timer, og rør af og til.

Hvis du brugte Twist'n Loc-beholderen eller -krukken, skal du bare give den et par shakes.

Overfør til køleskabet, og lad dem marinere i yderligere 2 dage for at få det bedste resultat.

Længere marinering øger smagen i oliven.

Tag den ud af køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur i 20 minutter, og rør derefter inden servering.

Oliven kan opbevares i køleskabet omkring 2 uger.

Jo varmere temperatur du serverer oliven, jo mere røgsmag får du.

Ved køligere serveringstemperaturer får du en mere udtalt eddikesmag.

Variationer:

Hvis du kan lide det, kan du blande sorte og kalamata-oliven, eller en hvilken som helst kombination eller blandede oliven, op til et pund. Hvis du bruger grønne saltlagede oliven, skal du være forsigtig med at tilføje ekstra salt.

Fyld oliven med ost, skinkestykker eller endda nødder før rygning og/eller marinering.

Brug frisk ingefær i skiver i stedet for hvidløg.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now