Røget Boston Beans Opskrift
Følg disse enkle instruktioner for at forberede røget Boston -bønner. Du bruger marinebønner, melasse, brunt sukker og andre krydderier for at skabe en vidunderlig smag.
Ingredients
½ Pund bacon - i tynde skiver
2 løg - i tern
1 sød peberfrugt (rød, orange, gul) - skåret i tern
3 dåser marinebønner, drænet (eller 3 kopper tørre bønner i blød natten over og derefter simret i 1-2 timer, indtil de er møre)
2½ Cups ketchup
¼ Kop melasse
1 Kop brun farin
2 spsk Worcestershire sauce
1 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk chilipulver
½ Tsk sennepspulver
½ tsk sort peber
Preparation
Indstil Bradley Smoker til 250ºF, ved at bruge træ efter eget valg (jeg bruger hickory eller mesquite til disse bønner).
Kog bacon, løg og peber i tern i en stegepande, lige indtil løgene begynder at blive møre og meget af fedtet er kogt ud af baconen. Dræn det meste af baconfedtet, behold omkring 2-3 spsk.
I en stor skål piskes ketchup, melasse, brun farin, Worcestershiresauce og krydderier sammen, indtil de er kombineret.
Rør marinebønner, bacon og løgblanding og reserveret baconfedt med saucen, indtil alt er dækket af saucen.
Hæld i en ildfast fad engangsalubakke.
Røg bønner i 2-3 timer.
Ved: Steve Cylka
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now