Smoked Potatoes Recipe

Røget Kartofler Opskrift



Hvis du leder efter en nem sideskål at lave til din familie og venner; stop med at lede. Røgede kartofler smager som ingen andre kartofler derude. Jeg bruger denne enkle opskrift til at imponere min familie, når vi er i humør til kartofler. Rygning af kartofler er som din yndlingsundertrøje, som du aldrig vil slippe af med i dit skab. Du kan klæde dem op eller ned, men uanset hvad vil de forlade dine gæster, der ønsker mere. I min opskrift bruger jeg en Bradley -ryger (elektrisk ryger), så jeg kan opnå den perfekte røgsmag.

Ingredients

6 rødbrune kartofler

5 spsk olivenolie

2 tsk havsalt

Toppings:

6 spsk smør

6 spsk creme fraiche

6 spsk revet Coby jack ost

1 tsk purløg

Bradley Smoker Indstillinger:

Tilberedningstid: 2 timer minutter

Rygetid: 2 timer

Tilberedningstemperatur: 230ºF

Træ Bisquette smag: Mesquite

Preparation

Forvarm din ryger til 230ºF og sæt træet til at ryge i 2 timer. Jeg brugte Mesquite træ til mine røgede kartofler.

Rens dine kartofler af under vand og tør dem af.

Prik huller i dine kartofler med en gaffel på hver side, så kartoflen ikke eksploderer i din ryger.

Smør hver kartoffel med olivenolie på skindet (dette vil hjælpe kartoflerne med at holde på fugten).

Drys hvert kartoffelskind med havsalt (noget vil falde af, og det er okay)

Det er tid til at ryge! Læg kartoflerne på din Bradley Smoker og kog i 2 timer eller indtil du nemt kan gennembore med en gaffel.

Tilføj dine toppings efter eget valg. Jeg brugte smør, creme fraiche, revet ost, hjemmelavet BBQ sauce og hakket purløg. Sæt tilbage i rygeren i 5 minutter, eller indtil osten er smeltet.

God fornøjelse!

Opskrift af: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now