Smoky Baba Ganoush (Eggplant Dip)

Røget Baba Ganoush Opskrift



Røget Baba Ganoush er en traditionel aubergine spredning, men med en ekstra røget smag. Server varm eller kold med pita eller grøntsager. Eller i en velsmagende indpakning!

Ingredients

1 Aubergine

⅓ Kop tahini (sesamfrøsmør)

2-4 fed hvidløg

1 spsk frisk persille, hakket

1 spsk olivenolie

Saft og skal af 1 citron

½ tsk spidskommen

Salt og peber efter smag

Bradley Flavor Bisquettes – Alder

Preparation

Forvarm ryger til 200-225°F med Bradley Alder Flavor Bisquettes.

Prik flere huller i auberginen med et vadested, før den lægges i rygeren i 2 timer eller indtil den er blød.

Skræl aubergineskindet af. Dette skal være nemt at gøre, hvis auberginen er færdigkogt, og gem kødet.

Tilsæt det kogte auberginekød og de resterende ingredienser til en blender.

Blend indtil glat, tilsæt mere olivenolie, hvis det er nødvendigt.

Serveres varm eller kold med pita eller grøntsager. Eller i en velsmagende indpakning!

Opskrift af: Lena Clayton

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now