Grilled tomatillo salsa and chips

Røget Grillet salsas Opskrift



Jeg elsker at lave salsa. Især når vinteren begynder at sparke ind, antager jeg, at det minder mig om de længe gåede sommerdage, da jeg fik min Bradley -ryger til at køre næsten hver dag. Du kan lave salsas fra næsten alt. At grille ingredienserne først giver det en stor røgfyldt spin til de friske smag, der vil imponere næsten alle. Prøv nogen af ​​disse salsas, og jeg er sikker på, at du er enig!

Ingredients

Grillet Salsa Verde:

6 tomatillos

1 Jalapeno peber

2 spsk frisk koriander, groft hakket

¼ hvidløg, hakket

¼ tsk salt

Grillet majs salsa:

2 aks

¼ Løg, hakket

2 tomater; frøet og skåret i tern

1 Jalapeno peber; hakket (og frøet hvis du ønsker en mildere salsa)

Saft og skal af 1 lime

¼ kop frisk koriander; hakket

Salt peber

Preparation

Grillet Salsa Verde:

Fjern skallerne fra tomatillos og læg dem på den forvarmede grill.

Grill tomatillos indtil forkullede (ca. 5 minutter, vend halvvejs).

Kom tomatillos, jalapeno og koriander i foodprocessoren til en groft puré.

Rør hvidløg & salt i og server!

Grillet majs salsa:

Lad skallen stå på majs og grill på den forvarmede grill, indtil den er godt forkullet.

Fjern skaller og silke og læg majs på grillen i yderligere 3-5 minutter, mens selve majsen forkulles let.

Skær majs af kolben.

Kom majskerner og de resterende ingredienser i en skål, smag til med salt og peber.

God fornøjelse!!

Af Lena Clayton