preparing smoked garlic recipe

Røget Hvidløg Opskrift



Jeg spiser en masse hvidløg, og en af ​​mine foretrukne måder at tilberede hvidløg er ved at stege det. Men når jeg vil give en skål som kartoffelmos eller min yndlings suppeopskrift lidt ekstra yum -faktor tilsætter jeg røget hvidløg.

Ingredients

1 hvidløgsløg

½ Olivenolie

Knivspids salt

Preparation

Skær toppen af hvidløgspæren af for at afsløre toppen af hvert hvidløgsfed.

Gnid løget i olivenolie og drys toppen med salt.

Læg hvidløget i den forvarmede ryger ved 150-165°F og ryg i cirka 1 time.

Tag hvidløget ud af rygeren og pak pæren ind i aluminiumsfolie.

Placer pæren med hvidløg tilbage i rygeren i ca. 1 time mere, indtil nelliker er bløde (jeg kan godt lide at ryge hvidløg, mens jeg ryger andre ting ved lavere temperaturer som pølser eller fisk, da de fleste bisquettesmag fungerer godt).

Fjern hvidløg fra rygeren og tilføj fed til dine yndlingsopskrifter, opbevar det resterende hvidløg i køleskabet i op til 1 uge.