Plate of jalapeno poppers

Røget osteagtig Bacon Jalapeño Poppers opskriftPrøv denne røget osteagtige bacon jalapeno poppers opskrift. Derefter pop et par af dem i munden og føler brændingen. Bacon, ost og jalapeños - hvad er det ikke at elske?

Det vil være lidt vanskeligt at få Jalapenos til at stå på ende, men vi giver dig også instruktioner om det. Brug træ med præference til at ryge dem, men ahorn. Hickory eller Pecan fungerer godt.

Ingredients

10 Jalapeño peberfrugter

⅔ Kop flødeost

⅔ Kop revet cheddarost

¼ kop løg - finthakket

1 tsk chilipulver

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk salt

10 Skiver bacon - kogt og derefter smuldret

6-9 Bradley Smoker træbisquetter

Preparation

Lav ostefyldet ved at blande flødeost, cheddarost, løg og krydderier. Rør noget af baconcrumblen i, og reserver noget til toppingen.

Udkern jalapenopeberne.

Fyld peberfrugterne med osteblandingen og top med den resterende baconcrumble. Læg dem i et jalapeno stativ/stativ, så de står op. Placer stativet/stativet på et Bradley Smoker-stativ

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (Pecan, ahorn eller hickory fungerer godt).

Røg poppers i 2-3 timer, afhængig af niveauet af røget smag du ønsker.

Bemærk: For at ryge jalapeno-popperne skal du bruge et specielt popperstativ eller lave en holder til dem. Jeg brugte en alu lasagnepande ved at skære krydsmærker i den nederste del af gryden, som det ses på billedet ovenfor. Fold hjørnerne af skæremærkerne ned for at skabe huller, der er store nok til at holde peberfrugterne oprejst, mens du ryger.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now