Røget ricotta udstoppet Zucchini ruller Opskrift
Nem, sund og lækker. Disse tre ord samles ikke så let, når de taler om en opskrift. Men prøv bare denne ricotta -udstoppede zucchini, så er du enig med mig.
Ingredients
2 mellemstore zucchinier
1 kop ricotta
Skal af en citron
1 spsk frisk/tør dild
Salt peber
Preparation
Barber squashskiver på langs med en mandolin eller (hvis du som mig ikke har en mandolin på grund af en uheldig hændelse med en tung gryde og en vask fuld af fade) en grøntsagsskræller.
Bland ricotta, citronskal, dild og S&P sammen.
Brug to skeer (eller bare dine hænder) til en lille kugle af ricottablandingen og læg den på den ene ende af en squashstrimmel.
Pak kuglen af ricottablanding ind i squashstrimlens længde.
Spidd med et hakke, hvis rullen ikke vil forblive rullet.
Placer ruller på en aluminiumsbakke med forsiden opad (det betyder, fra dit synspunkt, fyldet er i midten, og zucchinien er rundt om omkredsen)
Røg ruller i en time ved 200 ° F med hickory bisquettes.
Fjern fra ryger og server varm eller ved stuetemperatur.
GOD FORNØJELSE
Af Lena Clayton
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now