Røget Rosenkål
Forkæl dig med de uimodståelige smag af disse røget rosenkål, der er en perfekt blanding af rygning og ømhed. Med en simpel krydderier og en dryp af balsamico glasur, toppet med cremet lam chopperost, er hver bid en burst af velsmagende glæde, der giver dig lyst til mere.
Ingredients
10 rosenkål
2 spsk olivenolie
Krydderi
1 tsk havsalt
1 tsk friskkværnet peber
2 spsk balsamicoeddike
2 spsk smør
Creamline lammehakkerost
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley ryger foldbart bord
Bradley ryger non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Øl
Temperatur: 226ºF (107.8°C)
Røgtimer: 60 minutter
Timer: 120 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Vask og skær rosenkålen i halve eller i kvarte.
Tilsæt rosenkål, olivenolie, salt, peber, smeltet smør i en mellemstor skål og vend.
Sæt de overtrukne rosenkål på rygeristen og læg dem i rygeren. Indstil en timer til 70 minutter.
Røg rosenkålene, indtil de er møre (Test med gaffel), kog i yderligere 10 minutter, hvis det er nødvendigt.
Stil rosenkålene til side for at køle af i et par minutter. Dryp hver rosenkål med balsamicoglasuren, riv ost ovenpå spirerne, og nyd!
Opskrift af: MoodieFoodieTulsa
Øl
Træ
Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.
Shop Now