Røget Sød kartoffel Gryderet opskrift
Efter at have ryget kød og fisk hele ugen, har du brug for en balancedag for at få dine grøntsagsniveauer op igen. Og ja, vi ved, grøntsager lyder meget mere kedeligt end en god røget bryst eller en delikat røget laks. Men det vil stadig overraske dig, hvordan rygende grøntsager giver en rigtig dejlig vri efter smag af grøntsagerne. Tænk på at brere dine grøntsager på grillen. Det giver dig netop den udendørs madlavning. Prøv nu denne opskrift på røget søde kartoffelstuing! Hjertelig, sund og super lækker!
Ingredients
3 søde kartofler, skrællet og skåret i tern
1 spsk olie
1 stort løg i tern
4 fed hvidløg, hakket
1 tsk gurkemeje
½ tsk karrypulver
½ tsk spidskommen
¼ tsk chiliflager
1 tsk salt
½ tsk sort peber
¾ tsk kanel
¼ tsk muskatnød
1 kop grøntsagsfond
1 dåse kikærter (14 oz)
1 dåse tomater i tern (14 oz)
Koriander
Preparation
Røg søde kartoffeltern i 1 time med ellebisquetter ved 250°F
Sauter løg og hvidløg i olie i 2-3 minutter ved svag varme
Tilsæt krydderier, bouillon og røgede søde kartofler og bring det i kog
Reducer varmen og lad det simre, indtil søde kartofler er bløde
Tilsæt kikærter og dåsetomater
Kog i yderligere 5 minutter
Server med koriander
God fornøjelse!
Af Lena Clayton
Alder
træ
Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.
Shop Now