Smoked Corn on the Cob

Røget Majs på kolber



Server som en sund sideskål eller som en hovedret til dine vegetariske venner. Alligevel er røget majs på kobben lækker. Brug Pecan Wood til en bedre smag.

Ingredients

6 aks

Til Cajun sammensat smør:

½ kop usaltet smør ved stuetemperatur

Skal fra 1 lime

2 spsk cajunkrydderi

2 tsk paprika

¼ tsk sort peber

Knivspids salt

Bradley Flavor Bisquettes – Pecan

Preparation

Skræl mange lag af skallen tilbage, og lad et eller to lag dække alle sider af majsen. Dette vil forhindre majsen i at tørre ud, samtidig med at røgen kan trænge ind.

Klip omkring 1 tomme fra ende til ende af kolben (den ende, som silken viser).

Forvarm ryger til 225 ° F med Pecan Bisquettes.

Placer aks i smøger, og ryg i 2 timer.

Bland ingredienserne til Cajun sammensat smør.

Fjern fra ryger og drys med Cajun sammensat smør.

Opskrift af: Lena Clayton

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now