Røget vegetar Chili Opskrift
Leder du efter en solid, smagfuld chili-opskrift, der er 100% kødfri? Vores røget vegetarisk chili er bare billetten! Belastet med røgfyldte, velsmagende smag og en række grøntsager, bønner og krydderier, er denne skål helt sikker på at tilfredsstille selv de mest dedikerede kødædende.
Ingredients
1 dåse blandede chili bønner kidney & pinto bønner
6-8 søde minipeberfrugter
1 kop grøntsagsfond
1 Kan Rotel mild
½ sødt løg (i tern)
1 spsk ketchup
1 tsk Sriracha chilisauce
1 spsk BBQ sauce
1 spsk honning
¼ tsk cayennepeber
¼ tsk kværnet hvid peber
1 tsk malet oregano
1 tsk vegansk kyllingefrit kryddersalt
1½ tsk paprika
3 spsk chilipulver
3 spsk stødt spidskommen
1 tsk løgpulver
1 tsk røget gouda pulver
Pynt: fiesta blend ost, creme fraiche og frisk koriander
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley ryger foldbart bord
Bradley ryger non-stick silikone måtter
Bradley rygeværktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Eg
Temperatur: 300ºF (148,9ºC)
Røgtimer: 140 minutter
Timer: 140 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Skyl peberfrugt og løg. Skær dem i tern efter din smag. Jeg foretrækker, at min næsten er hakket.
Tilsæt alt ovenstående på ingredienslisten i en stor gryde og læg det i Bradley Smoker.
Røg i 140 minutter ved 300ºF (148,9ºC).
Tilføj garniture efter eget valg og nyd!
Opskrift af: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa