Smoked Vegetarian Chili

Røget vegetar Chili Opskrift



Leder du efter en solid, smagfuld chili-opskrift, der er 100% kødfri? Vores røget vegetarisk chili er bare billetten! Belastet med røgfyldte, velsmagende smag og en række grøntsager, bønner og krydderier, er denne skål helt sikker på at tilfredsstille selv de mest dedikerede kødædende.

Ingredients

1 dåse chilibønner (sorte bønner i chilisauce)


1 dåse blandede chili bønner kidney & pinto bønner

6-8 søde minipeberfrugter

1 kop grøntsagsfond

1 Kan Rotel mild

½ sødt løg (i tern)

1 spsk ketchup

1 tsk Sriracha chilisauce

1 spsk BBQ sauce

1 spsk honning

¼ tsk cayennepeber

¼ tsk kværnet hvid peber

1 tsk malet oregano

1 tsk vegansk kyllingefrit kryddersalt

1½ tsk paprika

3 spsk chilipulver

3 spsk stødt spidskommen

1 tsk løgpulver

1 tsk røget gouda pulver

Pynt: fiesta blend ost, creme fraiche og frisk koriander

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley ryger foldbart bord

Bradley ryger non-stick silikone måtter

Bradley rygeværktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Indstillinger:

Træ: Eg

Temperatur: 300ºF (148,9ºC)

Røgtimer: 140 minutter

Timer: 140 minutter

Preparation

Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

Skyl peberfrugt og løg. Skær dem i tern efter din smag. Jeg foretrækker, at min næsten er hakket.

Tilsæt alt ovenstående på ingredienslisten i en stor gryde og læg det i Bradley Smoker.

Røg i 140 minutter ved 300ºF (148,9ºC).

Tilføj garniture efter eget valg og nyd!

Opskrift af: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa