Smoky Stuffed Avocado's

Smoky fyldt Avocado's



Disse røgede udstoppede avocado er en af ​​min families foretrukne forretter. Jeg blev inspireret en dag, da jeg gik til min lokale købmand, og de havde et salg på avocadoes. Jeg fik lige min nye ryger, og jeg havde et øjeblik. Jeg kiggede på min ryger og derefter tilbage på posen med avocadoer, der lå på min tæller. Jeg tænkte for mig selv, hvad der kunne gå galt med røgede fyldte avocadoes. Jeg havde så ret, du kan ikke gå galt med disse… .. Hver familiesamling Dette er en favorit og et must-have på vores bord.

Ingredients

4-6 avokadoer

5 grønne løg

4 spsk revet cheddarost

½ Blok flødeost

⅓ Kop brødkrummer

1 spsk. Bone Suckin' Sauce Grøntsagskrydderi

Bradley Smoker Indstillinger:

Tilberedningstid: 60 minutter

Rygetid: 60 minutter

Tilberedningstemperatur: 230ºF

Træ Bisquette smag: Mesquite

Preparation

Forudindstillet Bradley Smoker til de angivne indstillinger.

Skyl avocadoerne under koldt vand og skær dem i halve.

Tag frøene ud i avocadoen (Vær forsigtig, hvis du vælger at bruge en skarp genstand).

Tilsæt flødeost og brødkrummer i en røreskål. Blend sammen i cirka 15 sekunder.

Fyld hvert avocadohul med 1 spsk. flødeostblanding og drys cheddarost ovenpå.

Skyl grønne løg under koldt vand og hak løget i tynde skiver. Tip: Du kan hakke den grønne stilk og tilføje den ovenpå for ekstra smag. Drys et par skiver oven på avocadoerne jævnt.

Top hver avocado med grøntsagskrydderi.

Ryg i 60 minutter og server med det samme.

God fornøjelse!

Opskrift af: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now