How to Make Smoked Tomato Appetizer

Sådan laver du røget Tomatgange



I denne video ryger Joe nogle tomater og forvandler dem til en meget velsmagende røget tomatforretter.

Ingredients

8 tomater

1 lille løg i tern

4 fed hvidløg

Salt og peber

Timian

Balsamicoeddike

Ekstra jomfru oliven olie

Preparation

Tag kernen af tomaterne ud med en kniv.

Når du har taget kernehuset ud, skærer du hver tomat i kvarte og fortsæt med at fjerne kernerne fra tomaterne.

Læg dine tomater på en rist og drys dem med kosher salt og peber.

Når dine tomater er i rygeovnen, skal du sætte temperaturen til 250ºF (121ºC), sætte kogetiden i 1 time og 30 minutter og røgetiden til 1 time. Tilføj fire hickory bisquettes i bunden.

Mens tomaterne ryger, hæld olie på en stegepande og tilsæt dine hakkede løg, hvidløg og timian.

Når dine hvidløg, løg og timian giver en gyldenbrun farve, sluk for din pande.

Når dine tomater er røget, tag dem ud og purér dem i en foodprocessor. Tilsæt balsamicoeddike, når tomaterne er pureret.

Bland dine purerede tomater med løg, hvidløg og timian i bradepanden, og tilsæt yderligere to stykker timian.

Lad din tomat-, hvidløgs-, løg- og timianblanding fortsætte med at simre på panden i 30 minutter.

Efter 30 minutter er overstået, kan du nyde dine tomater på en kiks eller alene!

Opskrift af: Ryger med Joe

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now