Hvordan man laver sprød røg Jalapeño poppers
Disse røgede jalapeño poppers er de ideelle appetitvækkere til en spilledag!
Ingredients
12 mellemstore jalapeños
8 ounce flødeost - blødgjort
1 kop cheddarost
12 skiver bacon - skåret i halve
Kosher salt og sort peber
Preparation
Forvarm din ryger til 180°F (82°C).
Skær jalapeños i halve på langs og skrab eventuelle frø ud med en lille ske.
I en mellemstor skål blandes flødeost, cheddarost og salt og peber efter smag.
Fyld hver jalapeño halvdel med denne blanding. Pak hver med en halv skive bacon, fastgør med en tandstik. Læg dem på en bageplade.
Røg jalapeños i 30 minutter. Du kan bruge mesquite bisquettes til denne opskrift.
Fjern dem fra rygeren, du skal færdiggøre opskriften på grillen. Forvarm din grill til 320°F (160°C). Kog poppers indtil baconen er stegt til din ønskede færdighed, cirka 30 minutter mere. Server dem lune.
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now