Hvordan man ryger Slaw
Dette er røget slaw gør en lækker sideskål til trukket svinekødsandwiches, bryst, cheesesteak eller enhver skål, som du ville servere med coleslaw. Det tager et stykke tid, men smagen af kålen røget med bacon, løg, BBQ -sauce og smør vil imponere alle! Og hvis du vil vide mere om, hvad jeg plejede at fremstille det trukket svinekød, bryst, laks, røget chubs, sider og snacks denne måned.
Ingredients
1 Stort rødkålshoved
1 mellemstor hvidløg
4 skiver tyk røget bacon
1 kop BBQ sauce, delt
2 spsk smør
½ kop hønsefond
Preparation
Brug et stort kålhoved og skær forsigtigt kernehuset ud. Brug en skarp skærekniv eller en lille køkkenkniv til at skære rundt i midten, så du har et hulrum på omkring 3 centimeter i diameter, der går omkring en centimeter før bunden af kålen.
Pak bunden ind med alufolie, så intet drypper ud, når du tilføjer de øvrige ingredienser.
Skær et mellemstort løg i tern.
Steg 4 skiver røget bacon i en stegepande, den er sprød. Fjern derefter og smuldr dem.
Gem 2 spsk af baconfedtet.
Steg det hakkede løg i baconfedtet, indtil det bliver gennemsigtigt. Det bør tage omkring 5 minutter ved middelhøj varme. Tilsæt derefter den smuldrede bacon tilbage i gryden.
Rør ½ kop af din yndlings BBQ sauce.
Når det hele kommer til at boble, hældes det hele i kålhulen og fyldes op.
Læg det i en bakke i rygeren i 2 timer ved 225°CºF/107°C.
Drys den med BBQ sauce hvert 30. minut.
Efter 2 timer øges temperaturen til 350 graderºF/176°C.
Tag kålen og pak den ind i aluminiumsfolie, nedefra og op, efterlad et mellemrum øverst
Smelt 2 spsk smør i en lille gryde.
Hæld forsigtigt ½ kop hønsefond og det smeltede smør i kålhulen.
Dæk hulrummet med noget folie og kog det derefter i yderligere 2 timer.
Tag kålen ud og læg den i en 9X13 tommer bradepande.
Fjern folien. Kålen bliver meget mør.
Skær kålen op med en køkkensaks eller kniv.
*Server den varm eller kold.*
*Gør det krydret og tilsæt 1 tsk varm sauce til BBQ-saucen.*
Opskrift af: Marc er på grillen