Jim Beam Smoked Black Beans and Corn recipe

Jim Beam røget Sorte bønner og majs



Et sundt og godt smagsmåltid til at servere fire. Whisky Oak Wood forbedrer smagen og lugten.

Ingredients

1 pund bacon, skåret i små stykker

2 løg, i tern

4-6 jalapenopeberfrugter, udkernede og fint skåret

2 dåser sorte bønner, skyllet og drænet

2 dåser majs, drænet

1 1/2 kop brun farin

2 1/2 dl ketchup

2 spsk Worcestershire sauce

1/4 kop Jim Beam bourbon

1 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

2 tsk chilipulver

1/2 tsk sennepspulver

1/2 tsk cayennepeber

1/2 tsk sort peber

Preparation

I en stegepande ved middel varme steges baconen, indtil den er gennemstegt, og den begynder at blive sprød. Dræn cirka halvdelen af fedtet ud og tilsæt løg og jalapenopeber. Kog, omrør ofte, indtil løg og peberfrugt er møre. Sæt til side.

Indstil rygeren til 250-275 F ved hjælp af Jim Beam træbisquetter.

Bland de resterende ingredienser sammen i en stor skål og rør bacon, løg og jalapenopeberblandingen i. Fordel i en stor folie lasagnepande eller anden bakke, der kan gå i rygeren.

Læg lasagnepanden på en rygerist og sæt risten i Bradley-rygeren. Røg i cirka 3 timer. Saucen skal begynde at tykne lidt og give en skøn aroma. Rør en eller to gange under rygeprocessen.

Whisky
Egetræ

Whisky Oak Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret. Passer godt til rødt kød, svinekød, fisk (især laks) og tungt vildt.

Shop Now