Krydret Kyllingesauce
Der er bestemte tidspunkter, hvor du har brug for noget for at sparke kyllingen på grillen ... dette vil blive din "bestemte tidssauce". Krydret, sød, lille spark ... det er alt hvad du vil have og mere. Gør dig klar til at fylde dit liv med en munddans!
Ingredients
3 spsk gochujang pasta
1 tsk sesamolie
3 spsk honning
1 tsk sojasovs
1 tsk riseddike
Preparation
Bland alle ingredienser i en skål. Pisk sammen. Det er det!
Nu er det eneste at huske, at dette er en afsluttende sauce. Det er ikke en marinade. Hvis du skulle putte dette på kyllingen på en flammende varm grill, ville det brænde på og ikke smage så godt.
Vores forslag er, at et par minutter før du trækker kyllingen til aftensmad, skal du hælde denne på og lade den sætte sig i varmen fra grillen. Prøv ikke at lade det stå for længe på varmen. Du vil have saucen til at sætte sig på kødet, ikke brænde din lækre godbid.
Opskrift af: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen