Røget Apple Chutney Opskrift
Traditionelt er Apple Chutney en kombination af friske æbler, løg, ingefær og æble cider eddike. Denne opskrift har det hele, men hvad der gør det så specielt er, at du bruger røget æbler i stedet.
Ingredients
0,5 kg æbler; skrællet, udkernet og skåret i små tern
½ mellemstort løg, skåret i små tern
100 g rosiner
250 G brun farin
1 tsk sennepsfrø
1 tsk friskhakket ingefær
½ tsk salt
225 ml æblecidereddike
Preparation
Røg æblestykker i 30-45 minutter med ahornbisquetter ved 150-165°F
Kom æbler og alle andre ingredienser i en mellemstor gryde og lad det simre i 30-40 minutter
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now