Smoked Butternut squash

Røget Butternut squash Sauce opskrift



Du kan bage det, gøre det til en cremet mos og nyde det på mange forskellige måder. Men prøv bare at ryge den og lav denne pastasauce.

Ingredients

En 2 lb butternut squash skrællet - frøet og skåret i tern

1 spsk vegetabilsk olie

1 lille hvidløg, finthakket

3-4 fed hvidløg, hakket

1-1 ½ dl grøntsags-/kyllingefond

1 tsk cayennepepper

Salt peber

12 Oz af din yndlingspasta

Preparation

Røg tern af squash på en perforeret aluminiumsbakke med ahornbisquetter i 1 time ved 150-165°F

Varm olie op på en pande og tilsæt squash, løg og hvidløg

Smag til med salt og peber

Kog indtil løget er gennemsigtigt, ca. 8 – 10 min

Tilsæt bouillon og bring det i kog, reducer varmen og lad det simre

Lad det simre i cirka 15 minutter, eller indtil squashen er møre

Bring en stor gryde med saltet vand i kog og kog pastaen efter pakkens anvisning, til den er al dente

Lad squashblandingen køle lidt af og blend derefter med en stavblender eller i en blender, indtil den er glat

Smag til med cayennepeber, salt og peber

Kombiner pasta med sauce (og eventuelle andre ingredienser du gerne vil tilføje; jeg brugte asparges, grønne løg & grønkål) og server!

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now