Røget Butternut squash Sauce opskrift
Du kan bage det, gøre det til en cremet mos og nyde det på mange forskellige måder. Men prøv bare at ryge den og lav denne pastasauce.
Ingredients
En 2 lb butternut squash skrællet - frøet og skåret i tern
1 spsk vegetabilsk olie
1 lille hvidløg, finthakket
3-4 fed hvidløg, hakket
1-1 ½ dl grøntsags-/kyllingefond
1 tsk cayennepepper
Salt peber
12 Oz af din yndlingspasta
Preparation
Røg tern af squash på en perforeret aluminiumsbakke med ahornbisquetter i 1 time ved 150-165°F
Varm olie op på en pande og tilsæt squash, løg og hvidløg
Smag til med salt og peber
Kog indtil løget er gennemsigtigt, ca. 8 – 10 min
Tilsæt bouillon og bring det i kog, reducer varmen og lad det simre
Lad det simre i cirka 15 minutter, eller indtil squashen er møre
Bring en stor gryde med saltet vand i kog og kog pastaen efter pakkens anvisning, til den er al dente
Lad squashblandingen køle lidt af og blend derefter med en stavblender eller i en blender, indtil den er glat
Smag til med cayennepeber, salt og peber
Kombiner pasta med sauce (og eventuelle andre ingredienser du gerne vil tilføje; jeg brugte asparges, grønne løg & grønkål) og server!
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now