Røget rig Vegetabilsk sauce Opskrift
Opgrader dine måltider med den uimodståelige smag af røget rig grøntsager. Denne velsmagende opskrift kombinerer røgede grøntsager med en fløjlsagtig struktur og tilføjer en dejlig dybde af smag til enhver skål.
Ingredients
Reserveret marinade fra Boneless Cross Rib Roast eller andet efter eget valg
375 ml (1½ kop) oksebouillon
250 G (8 oz.) friske svampe, skåret i skiver
250 G (8 oz.) friske bittesmå løg, pillede
2 mellemstore gulerødder i tern
60 Ml (4 spsk.) universalmel
60 Ml (4 spsk.) blødt smør
Preparation
Kog den reserverede marinade og oksebouillon i en mellemstor gryde.
Reducer varmen og lad det simre i 30 minutter.
Si og kassér løg, hvidløg og krydderurter.
Kom væsken tilbage i gryden. Tilsæt champignon, løg og gulerødder.
Svits indtil grøntsagerne er møre.
Bland mel og smør sammen. Rør halvdelen af blandingen i bouillonen.
Rør, kog og tilsæt mere mel/smør, indtil blandingen er tyknet og danner en jævn sovs