Rich Vegetable Gravy Recipe

Røget rig Vegetabilsk sauce Opskrift



Opgrader dine måltider med den uimodståelige smag af røget rig grøntsager. Denne velsmagende opskrift kombinerer røgede grøntsager med en fløjlsagtig struktur og tilføjer en dejlig dybde af smag til enhver skål.

Ingredients

Reserveret marinade fra Boneless Cross Rib Roast eller andet efter eget valg

375 ml (1½ kop) oksebouillon

250 G (8 oz.) friske svampe, skåret i skiver

250 G (8 oz.) friske bittesmå løg, pillede

2 mellemstore gulerødder i tern

60 Ml (4 spsk.) universalmel

60 Ml (4 spsk.) blødt smør

Preparation

Kog den reserverede marinade og oksebouillon i en mellemstor gryde.

Reducer varmen og lad det simre i 30 minutter.

Si og kassér løg, hvidløg og krydderurter.

Kom væsken tilbage i gryden. Tilsæt champignon, løg og gulerødder.

Svits indtil grøntsagerne er møre.

Bland mel og smør sammen. Rør halvdelen af blandingen i bouillonen.

Rør, kog og tilsæt mere mel/smør, indtil blandingen er tyknet og danner en jævn sovs