Røget Seafood Marinade Opskrift
Oplev en burst af smag med denne fristende opskrift med saftige tunger eller afskalede rejer/rejer. Kombinationen af skiver grønne løg, ingefær, sojasovs, sherry og sukker skaber en mundvandende marinade, der tilfører skaldyren med uimodståelig smag. Server den perfekt røget skaldyr på en seng med sprød strimlet salat, dryppet med den reserverede marinade til en uforglemmelig kulinarisk glæde.
Ingredients
750 G (1 ½ lb) store friske kammuslinger eller afskallede rejer/rejer
50 ml (1 kop) hakkede grønne løg
125 ml (½ kop) hver af vegetabilsk olie, sojasovs, tør sherry
50 ml (¼ kop) hakket frisk ingefær eller efter smag
15 Ml (1 spsk) sukker
Preparation
Kombiner grønne løg, olie, sojasauce, sherry, ingefær og sukker i en keramisk skål.
Tilsæt kammuslingerne eller skaldyrene i blandingen.
Mariner ved stuetemperatur i op til 30 minutter.
Dræn, behold marinade.
Læg marinerede fisk og skaldyr på olierede stativer.
Pensl skaldyr med marinade.
Læg marinade røget fisk og skaldyr på en bund af strimlet salat.
Drys med reserveret marinade.
Stil en skål reserveret marinade til side.