Smoked Garlic Scape Pesto

Røget Hvidløgsskapepesto



Hvidløgskapes er stænglerne af hvidløgsanlægget og har en mildere smag end hvidløg. De er normalt grillet eller lavet til en pesto. Denne opskrift kombinerer begge ideer i en røget sauce, der kan kastes med pasta, spredt på sandwich, brugt som en pizzasauce eller til at pynte en suppe. For en anden variation, prøv en anden type nødder, som pinjekerner eller cashewnødder, i stedet for mandler.

Ingredients

1 lb hvidløg scapes

½ kop mandler

½ kop parmesanost, revet

1 kop olivenolie

Saft og skal af 1 citron

Salt peber

Preparation

Skiver scapes på langs.

Koldrøg kapperne med Bradley Smoker Æblebisquettes i 2 timer (skålene vil være gulnet lidt).

Skær kapperne i 1 tomme stykker.

Hak mandler i små stykker i en foodprocessor.

Tilsæt hvidløg, parmesanost, ½ kop olivenolie, citronsaft og -skal, og purér derefter.

Tilsæt langsomt den resterende olivenolie, indtil den ønskede konsistens er opnået.

Smag til med salt og peber efter smag.