Røget Tomatsovs
Denne røget tomatsauce er enkel at lave, og et væld af smag, denne røget tomatsauce vil være forskellig fra al tomatsauce, du har smagt før.
Ingredients
4 store, modne tomater (jeg brugte heirloom tomater)
3 fed hvidløg, halveret
¼ hvidløg i tern
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
Salt peber
Preparation
Kvarte tomater og læg dem på en aluminiumsbakke
Røg tomater i 1,5 time ved 200°F med hickory bisquettes
Varm olivenolie op ved lav-middel varme i en mellemstor gryde
Tilsæt hvidløg og løg og svits indtil de er gennemsigtige
Kom røgede tomater i gryden og lad det simre ved svag varme i 1 time, eller indtil tilstrækkeligt reduceret. Rør regelmæssigt for at forhindre, at saucen klæber til bunden af gryden
Tilsæt balsamico og salt og peber efter smag
Jeg foretrækker min tomatsauce med mere tekstur, men hvis du foretrækker en jævnere sauce, purér saucen i en blender eller med en stavblender til ønsket konsistens