smoked tomato sauce recipe

Røget Tomatsovs



Denne røget tomatsauce er enkel at lave, og et væld af smag, denne røget tomatsauce vil være forskellig fra al tomatsauce, du har smagt før.

Ingredients

4 store, modne tomater (jeg brugte heirloom tomater)

3 fed hvidløg, halveret

¼ hvidløg i tern

1 spsk olivenolie

1 spsk balsamicoeddike

Salt peber

Preparation

Kvarte tomater og læg dem på en aluminiumsbakke

Røg tomater i 1,5 time ved 200°F med hickory bisquettes

Varm olivenolie op ved lav-middel varme i en mellemstor gryde

Tilsæt hvidløg og løg og svits indtil de er gennemsigtige

Kom røgede tomater i gryden og lad det simre ved svag varme i 1 time, eller indtil tilstrækkeligt reduceret. Rør regelmæssigt for at forhindre, at saucen klæber til bunden af gryden

Tilsæt balsamico og salt og peber efter smag

Jeg foretrækker min tomatsauce med mere tekstur, men hvis du foretrækker en jævnere sauce, purér saucen i en blender eller med en stavblender til ønsket konsistens