Sådan laver du røget Krydderi
Forkæl dig med de røgfyldte smag af denne fristende opskrift. Med et hoved af hvidløg, krydret jalapeños, velsmagende svampe og aromatiske løg, omhyggeligt røget til perfektion, tilbyder denne skål en dejlig balance mellem varme og jordethed.
Ingredients
Pergamentpapir eller en silikonemåtte
1 hvidløgshoved
2 Jalapeños
16 svampe
1 Løg
¼ kop kosher salt
1 spsk sort peber
Preparation
Tag madlavningshandsker på, fordi du håndterer krydrede jalapenos.
Hak dine svampe, løg, hvidløg og jalapenos i fine, mindre stykker.
Læg bagepapir på en rygerist og sørg for, at bagepapiret ikke dækker kanterne på risten. Dette er så svampe, jalapenos, løg og hvidløg kan ryge ordentligt.
Læg grøntsagerne på flere stativer og sørg for at sprede grøntsagerne ud på risten, sørg for at der ikke er mange overlapninger.
Placer stativerne i din Bradley P-10 ryger øverste tre hylder.
Placer 4 bisquetter i din smøger og placer din kogetid i 4 timer, og din rygetid i 40 minutter. Røg dine grøntsager ved 150ºF (65ºC).
Tag dine tørrede krydderier frem og mal det i små stykker. Kom de sidste krydderier i en beholder og nyd!
Opskrift af: Ryger med Joe