bowl of soy sauce with chopsticks

Røget Soya sovs



Røget sojasovs tilføjer en mere intens smag end almindelig sojasovs. Desuden kan det tilføje ekstra interesse til asiatiske retter. Du kan bruge sojasovs i marinader eller en saltvand til fisk. På toppen af ​​det, hvis du røg det på forhånd, får du en ny vri på den røget smag. For mere asiatisk-inspirerede røget opskrifter, se Teriyaki oksekødbid eller marinerede andesalatruller.

Ingredients

Sojasauce - 100 ml

Bradley Flavor Bisquettes – Kirsebær

Preparation

Kom sojasovs i en varmebestandig largemouth skål.

Røg i cirka 1 time (70 – 80 °C eller 158 – 176 °F). I løbet af den tid skal du røre i sojasaucen et par gange.

Tag skålen ud af rygeren og lad soyasaucen køle af.

Når det er afkølet, lægges det i en ren krukke eller flaske.

Lad sidde i en dag og nyd!