Røget Soya sovs
Røget sojasovs tilføjer en mere intens smag end almindelig sojasovs. Desuden kan det tilføje ekstra interesse til asiatiske retter. Du kan bruge sojasovs i marinader eller en saltvand til fisk. På toppen af det, hvis du røg det på forhånd, får du en ny vri på den røget smag. For mere asiatisk-inspirerede røget opskrifter, se Teriyaki oksekødbid eller marinerede andesalatruller.
Ingredients
Sojasauce - 100 ml
Bradley Flavor Bisquettes – Kirsebær
Preparation
Kom sojasovs i en varmebestandig largemouth skål.
Røg i cirka 1 time (70 – 80 °C eller 158 – 176 °F). I løbet af den tid skal du røre i sojasaucen et par gange.
Tag skålen ud af rygeren og lad soyasaucen køle af.
Når det er afkølet, lægges det i en ren krukke eller flaske.
Lad sidde i en dag og nyd!