Applewood Smoked Turkey Recipe

Applewood røget Kalkun OpskriftDagens opskrift er en Applewood-røget kalkun i Bradley-rygeren med en ahornbourbonglasur. For at starte vil vi saltlage kalkunen. Brining kan være den vigtigste ting, du kan gøre for at holde din kalkun saftig.

En af fordelene ved tør saltvand er, at den optager mindre plads i køleskabet end fordi du ikke har brug for den store gryde, som når våd salt. Bagepulveret hjælper med at sprøde huden.

Ingredients

1½ Cups Kentucky Bourbon

1 kop appelsinjuice

 Kopper sojasovs

2-3 spsk gul sennep

2 spsk Kosher salt

2 tsk bagepulver

Preparation

For at gøre den tørre bringe, kombinere 2 spsk kosher salt og 2 teskefulde bagepulver.

Drys denne blanding over hele kalkunen, og anbring den derefter i køleskabet utildækket på en hævet rist i 18 til 24 timer.

Næste dag tager du nogle køkkenrulle og tørrer salt- og bagepulverblandingen af. Du kan se noget væske i gryden under kalkunen, hvilket er helt normalt og forventet.

Krydr kalkunen med Armadillo Pepper Signature BBQ Rub eller dit yndlingsfjerkrækrydderi.

Placer i en forvarmer ryger ved 275ºF ved hjælp af æbletræ. Jeg brugte Bradley Professional Smoker, så jeg brugte æblebisquetter.

Efter 2 timer øges temperaturen til 325°CºF som vil hjælpe med at sprøde huden.

For at lave glasuren blandes bourbon, appelsinjuice, sojasovs og sennep i en gryde ved medium høj varme. Lad det simre indtil blandingen er reduceret med cirka 1/3rd. Dette vil tage 15 til 30 minutter.

Kog kalkunen, indtil den når 155 graderºF til 160ºF og påfør derefter glasuren.

Fortsæt med at koge kalkunen, indtil den når 165ºF.

Fjern fra rygeren og lad hvile 20 til 30 minutter.

Udskær og server!

Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ