Bradley urt krydderi saltede Tyrkiet bryst
Den nye Bradley Herb -krydderi er perfekt til al din fjerkræ saltvand! Denne opskrift bruger urtens krydderi to gange i madlavningen for at tilføje den ekstra smag, som alle vil tale om! Røget røget kalkunbryst vil helt sikkert optræde på dit bord snart!
Ingredients
1 kalkunbryst med hud på
Til saltlage:
3 spsk Bradley Herb Krydderi
1 appelsin - halveret
1 æble - groft hakket
10 peberkorn
4 spsk brun farin
4 spsk havsalt
4 kopper vand
Til rygere:
4 spsk saltet smør
2 spsk Bradley Herb Krydderi
1 fed hvidløg - fine terninger
Preparation
Start med at tilsætte alle saltlageingredienserne i en gryde og lad det simre, så salt og sukker kan opløses. Når det er sket, tages det af varmen og køles af til stuetemperatur. Hvis du vil fremskynde dette, skal du tilføje en masse isterninger, og det vil sænke temperaturen hurtigere. Når saltlagen er faldet til en køligere temperatur, skal du tilføje dit kalkunbryst til en dobbeltlåsende lynlåspose og toppe den med saltlage. Luk den op og sæt den i køleskabet i 4 timer op til 24 timer.
Når saltlagetiden er afsluttet, fjern kalkunbrystet fra posen og vask det af for at fjerne rester af saltlage på det. Lad hvile på bordet i 40-50 minutter for at komme tilbage til stuetemperatur. Mens dette sker, blandes din smørblanding sammen i en skål. Hæld smørblandingen på kalkunbrystet over skindsiden.
Forvarm din Bradley Smoker til 275ºF (135ºC) ved hjælp af æblebisquetter. Når dette kommer til temperaturen, tilsæt dit kalkunbryst til rygeren og lad det stege i 90 min. Tilberedningsprocessen kan tage et strejf mindre, afhængigt af brystets størrelse. Brining fremskynder tilberedningstiden en smule, så brug et termometer til at tjekke dine indre temperaturer. Vi leder efter 165ºF (74ºC) til afslutningen her. Tag den ud af rygeren, når den indre temperatur er nået, og lad den hvile på et rillet skærebræt for at fange al saften. Skær tynde og nyd den saftigste fugl, du nogensinde har fået!
God fornøjelse!
Opskrift af: Cory Walby