Bradley Smoked Chicken Salad

Bradley Røget kylling Salat

Sandra Tate

Nogle tegn på lysere vejr, og salatdage er tilbage ... hvad kan være bedre end fyldige organiske kyllingestop, æble træ røget til en herlig gyldenbrun og serveret med en sprød, lemony, waldorf -stil salat?

Ingredients

(Server 4)

2 buttede røgede kyllingebryst

1/2 pakke brøndkarse, spinat & rucola salatblade

2 møre stænger selleri, trimmede unge bladselleri

2 Cox's æbler

lille håndfuld valnøddestykker

saft af 1/2 citron

1 spsk valnøddeolie

salt peber

Preparation

Jeg brugte økologisk kylling, og jeg foretrækker at lade skindet sidde for et mere saftigt, fugtigt resultat.

saltlage:

Forbered en lage af 500 ml vand, kogt med et fed knust hvidløg og lidt frisk rosmarin, blandet med 75 g salt og 25 g brun farin. Lad det køle helt af, og nedsænk derefter 2 kyllingeretter i saltlage (i en tætsiddende plastikbeholder) og lad det stå i 30 minutter.

Fjern og skyl (kassér saltlagen).

Rygemetode:

Dup tør og læg på en Bradley trådkurv. Opvarm Bradley Smoker til 180°F/82°C, fyld med æblebisquetter, og ryg i ca. 1 - 1½ time eller indtil kogt. Lad den køle af inden udskæring og server ved stuetemperatur.

Redaktørens note: Efter at have inkluderet friske krydderurter og hvidløg i saltvandet var jeg ikke overrasket over, at smagene var næsten fuldstændig tabt - som det så ofte sker med marineret kød på en grill, er smagene kogt væk. Sådan også med min røgede kylling; de subtile noter fra saltlage var ingen match for smagen af æbletrærøg. Hvis du ønsker at give en frisk urtesmag til din kylling, så overvej at stryge den med et stykke rosmarin umiddelbart før varm rygning. Eller du kan lave et snit i den tykkeste del af brystet (vandret) og fylde med en pasta af hvidløg, urter, krydderier og olivenolie (lavet med en støder og morter eller miniprocessor), igen ville du gøre dette umiddelbart før varm rygning.  

At tjene:

Forbered, saltlage og ryg kyllinge-supremes i henhold til instruktionerne ovenfor. Når det er afkølet, skæres det diagonalt i 1 cm stykker. En supreme er nok til at servere to til en lækker let frokost eller forret.

Skær selleristængerne. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehuset, skær derefter i 2 cm stykker og vend i en skål med citronsaft, valnøddeolie, valnødder, selleri og lidt salt og peber. Tilføj nogle unge blade fra midten af sellerihovedet og de blandede salatblade. Vend kort sammen og del mellem pladerne. Luft et par skiver røget kylling over salaten og server med opvarmet, sprødt brød.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now