The Perfect Smoked Duck Breast Recipe

Det Perfekt røget and Brystopskrift



Hemmeligheden ved at fremstille denne perfekte røget ænderbrystopskrift ligger i marinaden. Apple juice er garantien for, at kødet bliver saftigt og mørt. Server det på egen hånd. Eller prøv at lave en sandwich, salat, indpakke eller servere på pasta.

Ingredients

2 udbenede andebryst

2 kopper æblejuice

1 spsk groft kosher salt

1 spsk hvidt sukker

1 spsk sojasovs

½ tsk paprika

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk tørret basilikum

½ tsk friskkværnet sort peber

Preparation

Bland saften sammen med alt salt, sukker og krydderier, indtil salt og sukker er opløst.

Læg anden i et fad og hæld lage i. Vend anden et par gange og dæk fadet med plastfolie. Stil i køleskabet og lad fisken marinere i 4 timer

Læg andebrystet på en rygerist.

Indstil rygeren til 250ºF ved hjælp af trækirsebær, pekannød, ahorn eller andre træbisquetter.

Røg anden i omkring 2 ½ – 3 timer eller indtil kødets indre temperatur når 150ºF.