Det Perfekt røget and Brystopskrift
Hemmeligheden ved at fremstille denne perfekte røget ænderbrystopskrift ligger i marinaden. Apple juice er garantien for, at kødet bliver saftigt og mørt. Server det på egen hånd. Eller prøv at lave en sandwich, salat, indpakke eller servere på pasta.
Ingredients
2 udbenede andebryst
2 kopper æblejuice
1 spsk groft kosher salt
1 spsk hvidt sukker
1 spsk sojasovs
½ tsk paprika
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk tørret basilikum
½ tsk friskkværnet sort peber
Preparation
Bland saften sammen med alt salt, sukker og krydderier, indtil salt og sukker er opløst.
Læg anden i et fad og hæld lage i. Vend anden et par gange og dæk fadet med plastfolie. Stil i køleskabet og lad fisken marinere i 4 timer
Læg andebrystet på en rygerist.
Indstil rygeren til 250ºF ved hjælp af trækirsebær, pekannød, ahorn eller andre træbisquetter.
Røg anden i omkring 2 ½ – 3 timer eller indtil kødets indre temperatur når 150ºF.