Fettuccine Alfredo With Smoked Chicken And Peas

Fettuccine Alfredo med Røget kylling Og ærter



Brug dit valg af træ til at ryge kyllingebrystene. Derefter kunne denne fettuccine Alfredo -opskrift ikke være lettere at forberede. Det er den mest basale og mest lækre skål at forberede.

Ingredients

4 udbenet skindfri kyllingebryst

1 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk oregano

1/2 tsk kværnet sort peber

1/4 kop smør

3 fed hvidløg, hakket

1/2 mursten flødeost

1/3 kop parmesanost

1 kop halv og halv fløde

1 kop frosne ærter

5-6 kopper kogt fettuccine pasta

3 spsk frisk persille, hakket

Preparation

Bland salt, hvidløgspulver, oregano og sort peber sammen. Gnid hele kyllingebrystene. Læg dem på en rygerist.

Indstil rygeren til 250 F ved at bruge træbisketter efter eget valg.

Røg kyllingen, indtil de når en indre temperatur på 165 F. Skær den

Kyllingebryst i små bidder (omkring 1/2 – 1 tomme terninger).

Smelt smørret i en gryde og tilsæt derefter hvidløg. Sauter i et par minutter.

Rør oste og fløde i. Flødeosten smelter og blander sig i cremen og skaber en jævn sauce.

Tilsæt de frosne ærter og lad saucen simre, lige under kogepunktet, i 5 minutter mere.

Rør den kogte pasta, kyllingebryst i tern og persille i. Tjene.