Fettuccine Alfredo med Røget kylling Og ærter
Brug dit valg af træ til at ryge kyllingebrystene. Derefter kunne denne fettuccine Alfredo -opskrift ikke være lettere at forberede. Det er den mest basale og mest lækre skål at forberede.
Ingredients
4 udbenet skindfri kyllingebryst
1 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk oregano
1/2 tsk kværnet sort peber
1/4 kop smør
3 fed hvidløg, hakket
1/2 mursten flødeost
1/3 kop parmesanost
1 kop halv og halv fløde
1 kop frosne ærter
5-6 kopper kogt fettuccine pasta
3 spsk frisk persille, hakket
Preparation
Bland salt, hvidløgspulver, oregano og sort peber sammen. Gnid hele kyllingebrystene. Læg dem på en rygerist.
Indstil rygeren til 250 F ved at bruge træbisketter efter eget valg.
Røg kyllingen, indtil de når en indre temperatur på 165 F. Skær den
Kyllingebryst i små bidder (omkring 1/2 – 1 tomme terninger).
Smelt smørret i en gryde og tilsæt derefter hvidløg. Sauter i et par minutter.
Rør oste og fløde i. Flødeosten smelter og blander sig i cremen og skaber en jævn sauce.
Tilsæt de frosne ærter og lad saucen simre, lige under kogepunktet, i 5 minutter mere.
Rør den kogte pasta, kyllingebryst i tern og persille i. Tjene.