Grilled Buffalo Chicken Meatballs

Grillet Buffalo kylling Kødboller



Lær hvordan du laver lækre grillede buffalo kyllingekødboller fra bunden.

Ingredients

 1 Lb hakket kylling

1 kop Panko brødkrumme

1 æg

2 spsk Buffalo Rub

1 kop blåskimmelost

¼ Kop buffalo wing sauce

spidskål til pynt

Preparation

Bland kværnet kylling, æg, ½ kop blåskimmelost og buffalo rub og begynd derefter at tilføje brødkrumme langsomt, indtil teksturen ikke er klæbrig længere og let danner en kugle.

Form kugler og drys lidt mere buffalo rub på ydersiden.

Placer kyllingeboldene på grillen eller rygeren ved 300°F-350°F (148,9)ºC-176,7ºC) og kog det indtil den indre temperatur når 165°F (73,9ºC).

Fjern fra din grill eller ryger og dryp med buffalo wing sauce, reserveret blå ost og hakket spidskål.

Opskrift af: Jacob Parmentier