Buffalo-Style Hickory Smoked Wings Recipe

Buffalo-stil Hickory røget vinger



Det er den tid i måneden, hvor vi frigiver Bradley Smoker Recipe Series. Denne måned viser Ted os, hvordan vi ryger Hickory Smoked Wings (Buffalo-stil). Det ser lækker ud, som du kan se fra videoen nedenfor! Tak til vores vidunderlige kok Ted Reader for videoen!

God fornøjelse!

Ingredients

2 Bradley rygerstativer

1 flaske øl

1/2 kop Chipotle chili hot sauce

4-5 lbs hele jumbo kyllingevinger (3 stykker winglet, drummette og spids vedhæftet), ca. 30 stykker

6 spsk Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydderi

1 injektionssprøjte

1/2 kop Chipotle chill hot sauce

1/4 kop Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

2-3 knopper smør

1/2 – 1 kop smuldret blåskimmelost

1 stilk selleri, finthakket

2 grønne løg, finthakket

Preparation

Madlavningstrin:

Åbn en dåse eller flaske med din yndlingsøl og hæld den i et stort glas. Rør rundt med en ske for at fjerne nogle af boblerne. Tip: Jo mindre kulsyre, jo lettere er det at sprøjte øl ind i kød.

Hæld i 1/2 kop chipotle chili hot sauce; Jeg kan bedst lide mærket Tabasco. Rør rundt og sæt til side.

Læg kyllingevingerne i en stor skål. Krydr med Bone Dust™ BBQ-krydderi og vend til en jævn pels.

Tag injektionssprøjten og sug nok af øl/chipotle hot sauce-blandingen op til at fylde sprøjten. Sprøjt et lille sprøjt ind i hver kyllingevinge, fyld sprøjten efter behov, indtil alle vingerne er blevet sprøjtet ind. Læg i et jævnt lag på 2 rygerstativer.

Nu begynder det sjove:

Forvarm ryger i henhold til producentens instruktioner, indstil temperaturen for rygning til 220°F, brug Hickory Bisquettes til at skabe røgsmagen.

Placer i smøger. Indsæt derefter termometersonden i midten af en stor vinge. Luk lågen, og indstil den indvendige temperatur til 160-170°F, indtil den er gennemstegt.

Dette bør tage omkring 1 1/2 – 2 timer, eller længere, hvis du vil have dem mere sprøde.

Mens vingerne ryger, vask og tør den store skål. Sæt til side.

Når vingerne er gennemstegte, fugtige, saftige og møre, læg dem i den store rengjorte skål. Dryp vinger med chipotle chili hot sauce, BBQ sauce, smør, blåskimmelost, selleri og grønne løg. Rør godt rundt for at blande det hele og smørret smelter og blåskimmelosten smelter.

Server med det samme.