Hickory Smoked Wings Buffalo-Style

Hickory røget Vinger Buffalo-stil opskrift



Forkæl dig med de fristende smag af kok Ted Reader's røget Chipotle -kyllingevinger. Injiceret med en øl og chipotle varm sauce -blanding er disse jumbo -vinger krydret til perfektion, røget lavt og langsomt, derefter kastet i en mundvandskombination af chipotle varm sauce, BBQ -sauce, smeltet smør, smuldret blå ost, selleri og grøn løg til En virkelig uforglemmelig kulinarisk oplevelse.

Ingredients

2 Bradley rygerstativer

1 flaske øl

½ kop chipotle chili hot sauce

4-5 lbs hele jumbo kyllingevinger (3 stykker winglet, drummette og spids vedhæftet), ca. 30 stykker

6 spsk Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydderi

1 injektionssprøjte

½ kop chipotle chili hot sauce

¼ kop Ted's verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

2-3 knopper smør

½ – 1 kop smuldret blåskimmelost

1 Stilk selleri, finthakket

2 grønne løg, finthakket

Preparation

Rygetemperatur: 220°F

Åbn en dåse eller flaske med din yndlingsøl og hæld den i et stort glas. Rør rundt med en ske for at fjerne nogle af boblerne. Tip: Jo mindre kulsyre, jo lettere er det at sprøjte øl ind i kød.

Hæld i ½ kop chipotle chili varm sauce; Jeg kan bedst lide mærket Tabasco. Rør rundt og sæt til side.

Læg kyllingevingerne i en stor skål. Krydr med Bone Dust™ BBQ Krydderi, vend til jævn pels.

Tag injektionssprøjten og sug nok af øl/chipotle hot sauce-blandingen op til at fylde sprøjten. Sprøjt et lille sprøjt ind i hver kyllingevinge, fyld sprøjten efter behov, indtil alle vingerne er blevet sprøjtet ind. Læg i et jævnt lag på 2 rygerstativer.

Forvarm rygeren i henhold til producentens anvisninger, indstil temperaturen for rygning til 220°F, brug hickory-bisquetter til at skabe røgsmagen.

Placer i rygeren. Indsæt termometersonden i midten af en stor vinge. Luk lågen, og indstil den indvendige temperatur til 160-170°F, færdiglavet. Dette skulle tage omkring 1½ – 2 timer, længere, hvis du vil have dem mere sprøde.

Mens vingerne ryger, vask og tør den store skål. Sæt til side.

Når vingerne er gennemstegte, fugtige, saftige og møre, læg dem i den store rengjorte skål. Dryp vinger med chipotle chili hot sauce, BBQ sauce, smør, blåskimmelost, selleri og grønne løg. Rør godt rundt for at blande det hele og smørret smelter og blåskimmelosten smelter.

Server straks.

Opskrift af kokken Ted Reader