Hvidløg Aioli Trommestikker
Forkæl dig med den røgfyldte godhed af baconindpakket kyllingetromler, der er aromatiseret med ristet hvidløg Aioli og Zesty Lemonpeber krydderier, kogt til perfektion i Bradley-rygeren. Press lidt røget citronsaft på toppen og nyd enhver bid af denne lækre opskrift af Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa.
Ingredients
8 kyllingeunderlår
Citronpeberkrydderi
5 spsk ristet hvidløgs aioli (stonewall køkken)
2 citroner
1 Pakke tykt skåret bacon
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley Smoker non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Ryger Indstillinger:
Træ: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF (107,8ºC)
Røgtimer: 180 minutter eller 3 timer
Timer: 180 minutter eller 3 timer
Preparation
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger.
Træk det ekstra skind tilbage på hver trommestik. Tilsæt nu den ristede hvidløgsaioli i en skål og pensl på kyllingen. Sørg for at få et tykt lag hvidløgsaioli på kyllingen, og krydr derefter med citronpeberkrydderi.
Sæt skindet tilbage til toppen af trommestikken og gentag processen (pensl på hvidløgsaioli og citronpeberkrydderi.
Brug baconen til at pakke hver underlåre ind i 1 skive bacon.
Brug en zester til at skræl citronen på toppen af kyllingen. Tip: dette vil tilføje en lille smule smag fra citronskallen.
Skær de resterende citroner i skiver og kom ovenpå kyllingeunderlårene.
Placer i Bradley Smoker for at koge i 180 minutter (eller 3 timer), når kyllingens indre temperatur når 165ºF (73,9ºC). fjern derefter kyllingen fra rygeren.
Pres den røgede citron oven på kyllingen og bid i! God fornøjelse!
Opskrift af: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa