Jimmy Kimmel Smoked Buffalo Wings

Jimmy Kimmel røget Buffalo Wings Opskrift



Dette adskiller sig betydeligt fra Jimmy Kimmel Røget Buffalo Wings -opskrift. Jeg brugte hans madlavningsmetode, og det viste sig lækkert. Et vigtigt tip: Gør ikke mere end fem pund vinger ad gangen.

Ingredients

1 pose (5 pund) kyllingevinger (fylder 2 stativer)

Marinade:

2 kopper salatdressing i italiensk stil

¼½ kopper varm sauce

Vingesauce: (reserver nogle til dypning, eller øg mængderne)

2 kopper BBQ sauce, brug din favorit

¼½ kopper varm sauce

dipsauce med blå ost:

16 Oz flaske ranchdressing; din favorit (Jimmy foretrækker Bob's Big Boy Blue Cheese Dressing)

2-5 oz blåskimmelost

Preparation

Bland den varme sauce og salatdressing i en ikke-reaktiv skål. Tilpas den varme sauce til din særlige smag.

Sørg for, at vingerne er helt optøede, og dup dem tørre med køkkenrulle. Placer vingerne i plastikpose(r), og hæld nok marinade i til at dække alle vinger jævnt.

Vigtigt: tilsæt blot nok marinade til at dække vingerne, undlad at 'drukne' vingerne i marinaden. Tilsæt marinade i små mængder, og ryst posen, indtil alle vinger er let belagte. Stil i køleskabet og mariner i 1 til 2 timer.

Fjern vingerne fra køleskabet, og læg dem på stativer, der er olieret. Lad stå ved stuetemperatur i en time. I mellemtiden skal du forvarme din Bradley til 220°F. Indlæs vingerne, når din Bradley har nået den rette temperatur.

Røg vinger, påfør røg i den første time og 40 minutter til 2 timer ved at bruge dine yndlingsbisquetter. Når vingerne er helt røget (tager ca. 2½ timer – saft vil løbe klar, når den er gennemboret), overfør dem til en varm grill, og grill i yderligere 4-6 minutter, vend én gang. Det gør dem sprøde og grillmærkerne ser altid appetitlige ud.

Mens vingerne ryger, bland den varme sauce og din favorit BBQ sauce i en ikke-reaktiv skål. Tilpas den varme sauce til din særlige smag. Efter at have grillet vinger, læg dem i en stor ikke-reaktiv skål. Tilsæt så meget eller så lidt sauce, som du vil, og rør vinger, indtil det hele er jævnt belagt.

Til Blue Cheese dipsauce: bland ranch-dressingen med den smuldrede blåskimmelost. Tilpas mængden af blåskimmelost til din særlige smag.

Spis – Gentag hver weekend