Krydret røg Caveman Clubs Opskrift
Der mange gode ting ved trommestikker. For det første er de ikke dyre, de er lette at ryge, og mange slags træarbejde med dem. Oak og Hickory er dog min favorit. Bare sørg for, at de er helt kogte. Et kødtermometer vil sikre, at kødet nåede en sikker intern temperatur inden servering.
Ingredients
⅓ Kop sriracha sauce
3 spsk brun farin
Saft af 2 limefrugter
12 kyllingeunderlår, uden skind
12 baconskiver
Preparation
Bland sriracha, farin og limesaft sammen i en skål.
Smid kyllingeunderlårene i sriracha- og limeblandingen.
Pak hver underlåre ind med en skive bacon og læg den på en rygerist.
Start rygeren ved at bruge Bradley træbisquetter efter eget valg (hickory eller eg fungerer meget godt!). Bring rygeren op til en temperatur på 275ºF.
Læg kyllingeunderlårene i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 165ºF, cirka 3 timer.
Ved Steve Cylka