Chicken Satay With Killer Peanut Sauce

Kylling satay Med dræber jordnødssauce



Lær hvordan man laver denne kylling satay med jordnøddesaus fra bunden.

Ingredients

Kyllingmarinade:

 10 kyllingelår skåret i 1” stykker

½ Kop vand

½ Kop sojasauce

2 spsk sukker

6 fed hvidløg - hakket

Jordnøddesauce:

1 kop jordnøddesmør

¼ Kop riseddike

½ Kop sojasovs

4 spsk honning

2 tsk frisk revet ingefær

1 tsk fiskesauce

4 fed hvidløg - revet

½ Tsk chiliflager

161 Ml fuldfed kokosmælk

Preparation

Begynd med at sætte dine spyd i blød. Kom dem i vandet, mens din kylling marinerer. Bland nu ingredienserne til marinaden i en skål. Tilsæt kyllingen og rør godt rundt. Mariner i 1 time, men bedst natten over, hvis du kan. Stol på mig!!

Tag kyllingen ud af marinaden og stikk den på spyd (skal være nogenlunde ¾ fuld). Læg på en bakke eller tallerken, der kan dækkes, eller gør dig klar til at lave mad med det samme!

Tilsæt peanut sauce ingredienser til en lille gryde, varm igennem og bland med et piskeris. Færdig!

Tilbered kyllingen på en rygende varm grill. skal være et par minutter på hver side. Server med peanut sauce, limefrugter, koriander, hakkede peanuts...og øl...Du vil elske det!!

Opskrift af: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen