Chicken Lollipops

Kylling Lollipops



Denne kyllingelollipops -opskrift er perfekt til enhver lejlighed! Det vil efterlade dig ønsker mere!

Ingredients

6 kyllingeunderlår

2 spsk fjerkræ rub

2 spsk chipotle krydderi

Sweet Cherry & Bourbon BBQ Sauce

Preparation

Fjern kødet mellem enden af knoglen til låret. Efterlader "slikkepinden" blotlagt.

Skub kødet og skindet ned sammen, så slikkepinden står op af sig selv, fortsæt med at dække enderne af kyllingekoget med folie.

Støv slikkepindene af med min fjerkræ-rub, med lidt ekstra chipotle-krydderi.

Læg dine slikkepinde i en bakke og læg dem i Bradley med mesquite briketterne og røget ved 370°F (185°C) indtil huden strammer op og den indre temperatur er omkring 165 grader°F (74°C).

Glat dem over med en sød kirsebær- og bourbon-baseret bbq-sauce, der blev opvarmet i gryden.

Sæt dem tilbage for at stivne i 10 minutter, og nyd nu!

Opskrift af: spil og flammer