Kyllingeblader Indpakket i bacon
Denne bacon-indpakket kyllingeblænning er den perfekte kombination af cremet og crunchy med et strejf af røget smag. Kyleret med hvidløg, løg og ingefær er kyllingen fyldt med flødeost, tortilla -chips og indpakket i tyk skåret bacon, derefter røget til perfektion i en Bradley -ryger.
Ingredients
7 Kyllingemørbrad
1 pakke tykt skåret Bacon
1 tsk. Løg pulver
1 tsk. Hvidløgs pulver
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Salt
1 tsk. Jord peber
½ blokflødeost
Tortilla strimler
Hvidløg & Dild Cheddar Wheel Hennings Ost
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenklappeligt bord
Bradley Smoker non-stick silikonemåtter
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Hunter's Blend
Temperatur: 226 F (107,8 C)
Røgtimer: 60 minutter
Timer: 105 minutter
Preparation
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger.
Krydr hver kyllingemørbrad med hvidløgspulver, løgpulver, malet ingefær, salt og peber.
Skær ½ blok flødeost med en kniv i lange strimler. Grader osten til en fintrevet ost.
Tag den krydrede kylling og læg en strimmel flødeost i midten af kyllingen. Drys lidt ost, tortillachips og pak dem ind i baconstrimler.
Kog i cirka 105 minutter, eller indtil den interne kyllingetemperatur når 165 grader F (73,9 C).
God fornøjelse!
Opskrift af: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa