Chicken Tenderloins Wrapped in Bacon

Kyllingeblader Indpakket i bacon



Denne bacon-indpakket kyllingeblænning er den perfekte kombination af cremet og crunchy med et strejf af røget smag. Kyleret med hvidløg, løg og ingefær er kyllingen fyldt med flødeost, tortilla -chips og indpakket i tyk skåret bacon, derefter røget til perfektion i en Bradley -ryger.

Ingredients

7 Kyllingemørbrad

1 pakke tykt skåret Bacon

1 tsk. Løg pulver

1 tsk. Hvidløgs pulver

1 tsk. Stødt ingefær

1 tsk. Salt

1 tsk. Jord peber

½ blokflødeost

Tortilla strimler

Hvidløg & Dild Cheddar Wheel Hennings Ost

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker sammenklappeligt bord

    Bradley Smoker non-stick silikonemåtter

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Indstillinger:

    Træ: Hunter's Blend

    Temperatur: 226 F (107,8 C)

    Røgtimer: 60 minutter

    Timer: 105 minutter

    Preparation

    Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger.

    Krydr hver kyllingemørbrad med hvidløgspulver, løgpulver, malet ingefær, salt og peber.

    Skær ½ blok flødeost med en kniv i lange strimler. Grader osten til en fintrevet ost.

    Tag den krydrede kylling og læg en strimmel flødeost i midten af kyllingen. Drys lidt ost, tortillachips og pak dem ind i baconstrimler.

    Kog i cirka 105 minutter, eller indtil den interne kyllingetemperatur når 165 grader F (73,9 C).

    God fornøjelse!

    Opskrift af: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa