Mango Chipotle Røgede vinger
Ingredients
1-2 pakker vinger
Vingekrydderi
Majsstivelse
Mango
Hvidløgsfed
ahornsirup
Eddike
Chipotle pulver
Preparation
Indstil Bradley P-10-rygeren til 300 grader*Farenheit* (149 grader Celsius).
Kom dine vinger i en skål og tilsæt vingekrydderi og majsstivelse (det vil tørre vingerne ud og gøre dem sprøde).
Sæt vingerne på bunden af Bradley P-10-rygeren, og sæt mangoerne og hvidløgsfedene på en anden rist, og sæt dem ovenpå vingerne.
Efter 30 minutter tager du dine mango- og hvidløgsfed ud og blender dem i en blender. Mens du blender, tilsæt lidt ahornsirup, hvid eddike og chipotlepulver og blend det hele sammen. Dette vil skabe en sauce.
Når vingerne når 175 grader *Farenheit* (80 grader Celsius), fjern dem ud af rygeren.
Smid vingerne i saucen og ryst den sammen.
Opskrift af: Miguel laver mad med ild